5/7 -09 17.18 - BILDER<3

imorrn åker jag till majas land på öland! :D <3<3 d ska bli skiit kul! hoppas att dom har fel om vädet så att  nt ska regna ! :O dom har en pool oxå däär <3 :D vi har passat hennes hund beata i 1 vecka när dom va i italien men nu hämtade dom henne :'( jag saknar henne jätte mke ! hon är världens snällaste å finaste hund !!!
Asså d är sjukt att michael jackson är dööd ! d hände ju för typ en vecka sen så alla vet väl om d redan.. så nu förtiden sitter jag och lyssnar på hnm hela tin ;) men här kmr lite bilder från sportscamp m.m.  :) <3


              

1. vendela & jag<3
2. Beata <3<3
3. kelly , nicholin & vendela (nåra från sportscamp) <3
4. flumm godis xD <3
5. vendela <3<3
6. natta & sara<3
7. natta & sara <3<3
8. långan <3

3/7 - 09 21.39 - DANSLÄGER <3 again ;)

heej <3 nu är jag på ett annat dansläger här där jag bor :) sara å natta är med och nattis sitter med några "minderåriga" ( ;) ) och leker en "mugglek" (?) samtidigt som sara sitter och säger att jag ska skriva att hon är bäst å snyggast å att alla beundrar henne ;) och hon har börjat skrika som en bimbo/fjortis x) hennes väskband (?) gick sönder och hon tappade väskan och sprang runt å skrek " iiiiiiiii" å "aaaaaa" ;) sen ramladehon av en yogaboll (?) och såg så jävla rolig ut xD då skrek hon oxå "iiiiiiiiii" å "aaaaaa" x) 
förut hällde sara vatten över oss oxå .. grrrrr... men vi hämnades ! :D moahaha ! hon e dyngsur nu ;) 
nu plötsligt sitter nattis i en ribbstol (stavning?) och skriker att hon nt kmr ner ... ;) stakaren ;) 
bilder kmr sen somsagt.. 
men nu måste jag nog hjälppa nattis ner ;) PUSS<3<3  

RSS 2.0