SVAR PÅ TAL

SVAR: Jag antar att du menar var OnePiecen är köpt? :)

I en affär på mästersamuelsgatan som heter "OnePiece"! Paradiset av OnePieces! Jag lovar.

HEJDÅ!

Imorgon åker jag som sagt till Sälen med Sara så då blir det inget bloggande. Men jag är hemma igen på lördag, ha ett super bra sprotlov! PUSS

Dag 3, 10 januari 2011 - Vid stranden och snorklar

Hej, jag hade nästan glömt bort att lägga upp resten av Egypten bilderna! Men här har ni i alla fall bilderna från dag 3 på vår resa! Pussi

Jack sover... lite annorlunda... hahaha.

Hahaha. jag garvar varje gång jag ser den här bilden. Mamma tror typ att hon ska dö eller nåt och håller fast mig hårt som fan, och Sanna är där någonstans under vågorna...

HAHAHA, båda är Jack's tröjor som han köpte där, den bruna var ju kanske lite för liten... kanske... eller vad säger ni? Sanna passade i den. Snacka om lurad på pengar, hahahah. Ni skulle ha sett honom, fyfan vad kul!


Saknar fortfarande Egypten så mycket att mitt hjärta går sönder.

ONEPIECE

Idag har jag varit och shoppat med mamma till Sälen! Mys var det, hittade bl.a. ny skidjacka, hjälm och skidglasögon! Nääääz. Och gissa vad jag mer köpte...? EN ONEPIECE! Så nu sitter jag här och myser i den! Jag är kääär tror jag... på riktigt.
Nu ska jag nog börja packa! Åååå jag längtar så tills jag och Sara är där uppe, hoppas på den bästa skidresan någonsin! Pussar


Bättre bilder får ni sen.

Dag 12

- Något jag verkligen vill.

Det är mycket jag verkligen vill. Så mycket jag drömmer om att lyckas med i livet. Viktigast är att mitt liv blir ett spännande äventyr. Jag har faktiskt redan tänkt ut en hel del, haha, här ska ni få höra!

Det jag verkligen vill härnäst är att komma in på Rythmus gymnasie. Jag vet på riktigt inte vad jag gör om jag inte kommer in där. 

De två sakerna jag vill mest av allt i hela världen och drömmer om, är att slå igenom med en sångkarriär och få jobba som sångerska. Jag vet inte om jag vill satsa så högt och slå igenom i USA och bli lika känd som t.ex. Beyonce eller om jag bara vill bli känd i Sverige som t.ex. Melissa Horn eller Veronica Maggio. Nu tänker ni "Yeah, right, lycka till med det..." och skrattar lite för er själva. Men jag kommer att göra allt för att lyckas. Det är min dröm och inget kan stoppa mig. Ni ska få se.
Den andra saken jag verkligen vill här i livet är att under några år flytta till Afrika. Jag ska jobba som snorklingsguide eller något liknande. Det spelar inte så stor roll vad jag jobbar som där nere, bara jag har pengar att göra saker för och ha någonstans att bo. Jag ska ha den bästa tiden i mitt liv där.

Jag lever för Musiken och Afrika.


Kenya 2007/2008 (?)

(orkade inte leta upp någon intressantare bild)

Dag 11

- Vad är kärlek?

Kärlekkärlekkärlek. Love is in the air, dodododododo, love is in the air.
Vad är kärlek?
Kärlek är... Lycka. Kärlek är svartsjuka. Kärlek är sorg. Kärlek är frihet. Kärlek är svek. Kärlek är allt. Kärlek är hemskt. Kärlek är underbart. Kärleken är blind. Kärlek får dig att klara allt du vill. Kärlek gör dig svag. Kärlek gör dig starkare än någonsin. Kärlek tar dig till himlen. Kärleken gör dig blåögd. Kärlek är tårar. Kärlek dödar dig. Kärlek äter ditt hjärta innifrån och ut. Långsamt.

Det är kärlek. Ur mitt perspektiv.

Alla som vill gråta för att jag har universums snyggaste kompis och skulle göra typ vad som helst för hennes utseende räcker upp en hand!


Johanna. Jag tror jag är kär. Mitt hjärta bankar för dig!

Minns med musiken

Musik är det som tar mig tillbaka i tiden snabbast. Som x2000 tåget till Göteborg. Typ så fort går det! Jag kan bli helt överrumplad av minnen när jag lyssnar på musik. Vill ni minnas med mig?
Then listen...


Det fanns en tid när man var 12 år och kastade bort ett halvår av sitt liv på en kille som inte ens brydde sig. Den tiden minns nog de flesta ur min omgivning.

Längre fram i tiden är det sommar år 2010 och jag och en Sara sitter vid pianot och leker med stämmor. Det minnet är frihet för mig.

Augusti 2010 hamnar man mitt i ghettot på Ung 08 med Tilda och Enja. Minnen för livet den tiden alltså! Helt galen.

(själva låten börjar 0:26)
Fyrverkerier och nyår 2010 - 2011 är det. Nya danssteg skapas i en källare i Nacka.

Lycklig tid i mitt liv. Hade allt jag behövde för att känna kärlek och frihet. December var det väl någon gång 2010.

Elsa, älskling, bara dig tänker jag på.

(själva låten börjar 0:42)
7an gick man i, på klassresa var man i löknsholmen, bästa klassen hade man, bliden jag får i huvudet av denna låt: Vendela med gitarr, resten sittandes runt med filtar sjungandes tillsammans.

Stadium SportsCamp 2010 alla gånger.


(egentligen fel veriation på andra, ska vara acoustic, men den fanns inte...)
Finns bara en person och en gammal känsla jag minns när jag hör de här låtarna. Anton, kärlek. (Gammal, ex kärlek för er som inte fattade det! Är trött på missförstånd.)


Och som sista låt måste jag bara tillägga:

I Sara's kök. Sara sjunger på början. Jag "Vänta, vänta, jag känner igen den här låten... den kommer från ett barnprogram va?" Sara ".... eh, nja ...."
Hahaha. Det påminner den här låten mig om varje gång jag hör den...

Bara några av alla låtar jag har minnen från. Nu har ni fått dela några med mig.

Ja, inte mycket har hänt sen sist. (skulle publicerats igår 20:37)


Farlig brud.

Chacha bloggeeeennnn!
Gulligt.
Nej men fullt allvar nu: Imorgon går jag till skolan. Vare sig Gud vill det eller inte, 'cause he can't stop me now! Om han ba "Noooo, Lina, du ska inte till gå till skolan" så kommer jag ba "Joooo, jag går ändå!!!! MUAHAHAHAH." Och han ba "Men shiiiiit, vad gör hon? Hon kan ju'nte ba skita i vad jag säger?! O.M.G!" och jag ba "Kolla'rå, jag går till skolan nu! Jag trotsar dig liksom, vad ska du göra nu va? Vavvava?" Och han ba........
Nej okej. Skärpning. Vad är det med mig? WHAT IS HAPPENING TO ME? *snabba flämtande andetag* Okej, seriööössst. Jag blir så här konstig när jag inte har träffat mina kompisar på länge.
Nej, nu ska jag gå ut och göra någon nytta! Puss

Dag 10

- Något jag saknar.

Oj, gud vad svårt. Jag vet inte riktigt... Jo, det finns två saker jag verkligen saknar. Egypten och Sommar. Herregud, det är ofattbart hur mycket jag saknar de två sakerna! Men ni har fått höra allt för mycket tjat om Egypten så jag tänker berätta om sommaren!

Jag har aldrig varit ett vinterbarn. Vintern är kall och blöt. Man ser inte klok ut eftersom att vädret bara gör en röd, blöt, snorig, och håret blir en enda röra och dessutom helt platt och livlöst, man får mer acne, man måste ha tjocka kläder på sig, vinter/höst kläder är inte riktigt min grej.... Jag skulle kunna fortsätta att räkna upp saker som är dåligt med vintern i all evighet!... Till saken i alla fall. Tänk er att det är sommarlov. Tänk hur man vaknar på morgonen med solen skinandes när man drar upp rullgardinerna. Man går ner för trappan, gör iordning en smoothie och skär en grapefrukt och går ut och sätter sig på verandan/balkongen och äter frukost. Sätter på sig ett par hotpants och springer ett varv runt sjön och tar ett morgon dopp. Slänger på sig en lång klänning/höga shorts och ett linne och ringer några kompisar. Tar min longboard och åker för att köpa lite fika och åker sedan till Järla Sjö och sätter oss på våran "hemliga brygga" vid Olivia och ligger och solar och pratar om allt mellan himmel och jord. Tar några dopp och utforskar viken med Olivias undervattenskamera. Vid klockan 4 åker jag hem igen och ringer Lising, Lusing, Lollo, Emma-Lousie etc för att på kvällen sitta och mysa och grilla i mörkret vid klipporna med hela deras gäng. Gitarren får självklart hänka. Vi kanske hyr en film/går och köper godis och går hem till Lising och Lollo. När klockan börjar bli allt för mycket så går vi och lägger oss med massor av täcken och kuddar utomhus i deras studsmatte tält. Någon gång under dagen har vi gjort något "busigt" och dagen blir genast till en dag som vi alltid kan minnas och skratta åt. Hela dagen har jag skrattat och livet har lekt.
Ååååååå, sommar, kom till mig.





Vill gråta.

AMEN...



Nej nähä. Jaha. Då var man sjuk idag igen. Jag som trodde att jag skulle kunna gå till skolan idag. Men nähä. Här sitter jag igen. Bittert. Får försöka göra något bra av det hela. Ååååååååååååå. Hejdå.

Syskonkärlek



Syrran ser rätt nöjd ut över att slippa ha med mig i fotot... gulligt!


Hej, här sitter jag och systern min och leker med alla våra extremt utvecklade och häftiga webcam effekter! Jag älskar henne en del. Rätt mycket faktiskt. Jamen rent ut sagt, jag vore ingenting utan dig Sanna.

500

Mitt femhundrade inlägg! Duktigt... I maj har jag haft min blogg i 2 år... Det är inte ens ett inlägg om dagen... haha. Men jag är nöjd ändå!

Dag 09

- Något som får mig att gråta.

Åh, jag gråter över ALLT. När jag är trött, arg, ledsen, lycklig, stressad, etc, etc. Så fort jag fylls med starka känslor gråter jag. Men jag tänkte berätta om några specifika saker som får mig att gråta.

När jag tänker på att jag bara har ett och ett halvt år kvar tillsammans med min klass vill jag gråta, när jag inte orkar mer av livet gråter jag, när jag är skit förbannad gråter jag vilket är oerhört frustrerande, när jag saknar något gråter jag, jag gråter mycket över olika personer som jag saknar, är osams med, inte förstår mig på, älskar, etc. Jag gråter för mycket över Kärlek. Därför blir jag helst inte kär. Det tär (stavning) på mig. Jag gråter väldigt ogärna in public om det är något jag verkligen blir ledsen över. Nu tänker alla ni som känner mig att jag visst gråter bland andra människor, heeeela tiden, eller hur? Det gör jag också. Jag gråter till filmer, när vi har våra näst sista konserter och sånt, absolut! Men sorg jag inte delar med andra och som krossar mig skäms jag över. Jag skulle skämmas om jag grät över sånt med andra runt om kring mig. Jag vet inte varför jag gör det, men det är sant. Jag kan bara gråta kanske om det är med en person som jag verkligen behöver. Men ja, jag gråter över mycket, bland folk och ensam. Jag är en känslosam idiot! Men det är jag stolt över.



Jag och Nathalie gråtandes på sexornas lunch. Grät så jävla mycket över att behöva sluta Järla och shit.
Gud så länge sedan det känns nu.


SJUK



Nu sitter jag hemma och är sjuk. Men lika bra var väl det. Har en del plugg att komma ifatt med och många tankar som snurrar i min skalle. Allt är så konstigt. Men! Jag ska inte "beklaga" mig över det här och nu. Jag går nog och tar en hård macka med getost och päron på. Det är det som håller mitt liv uppe just nu! Haha, det är sant. Hörs seeeen.


Nu åker jag på 75års kalas!


Hejdå på er!

Helgen

Hej, här är jag igen! Hörrni, jag hade inte tänkt lämna er förgått så ni kan fortsätta läsa min blogg vettja! Statistiken har sjunkit med rekord fart!
I alla fall. I fredags drog jag hem till Zachi ett tag och funderade över hans gatunamn, döpte mina två favorit toffsar och lyssnade på klassisk musik, myyys. Tilda kom och vi två drog från Zachi hem till mig för att sedan dra till video butiken och hyra skräck. Skräck blev det kanske inte, men Shutter Island, en helt otroligt bra film fick det bli! Hade jätte roligt med min fina tjej! I lördags träffade jag mina tre barndoms vänner Lising, Lusing och Bella som jag aldrig tröttnar på och vi fastnade ett tag i Lusings hall! Allt blev helt kaos när Kebabhuset var stängt men tillslut åt vi på Pizza stugan. Efter det åkte vi fram och tillbaka till forum bara för att köpa en latte på espresso house till Lusing, varför? Inget blev ju bättre av att espresso house var stängt när vi kom dit, hahaha, allt blev plötsligt komiskt! Men vi fick i alla fall hem såna där runda tuggummin från coop som finns i såna där apparater som man alltid åt när man var liten! Åhh! Sen blev det hem till Lusing för att kolla på Shutter Island igen, hehehe. Men den är väldigt komplicerad och vi satt och disskuterade den ett tag för att Bella sedan ska komma på ALLT logiskt! Aaaaa, sen idag har jag varit i Forums kyrka och lyssnat på sån där gudstjänst med Lising, Bella, Emma och Malin. Har dansat och pluggat! Nu ska jag fira en nära vän till familjen som fyller 75! Oj vad trött jag blev...
Nä, nu ska jag fixa mig! Puss


Hej, vad cool jag känner mig!


Dag 08

- Mina rädslor.

Mina rädslor?...

Hm...

Först och främst är jag rädd för sprutor. Jag har en fruktansvärd sprutskräck. Jag får panik varje gång det är dags för en nytt vaccin etc etc. Förut började jag gråta och skrika så fort jag såg en spruta men jag har gått "terapi" och är inte lika rädd längre. Men t.ex. livmoderhalscancer sprutan som jag borde tagit för länge sedan vet jag inte om jag vågar ta. Jag är skit rädd när det gäller sprutor.

Små utrymmen. Uschuschusch. Sånt klarar jag inte. Fast det börjar också bli lite bättre. Det som skrämmer mig mest är om man bli instängd någonstans och inte kommer ut.

Våldtäcksmän/mördare/etc. När jag går ute själv när det är mörkt är jag ofta panikslagen. Men även det börjar tonas ner! Om det åker förbi en bil/går förbi en man så tar jag alltid upp mobilen och låtsas prata med någon.

Att bli lämnad. Att bli sviken, lämnad, hatad av människor man älskar är jag så fruktansvärt rädd för. Ibland inbillar jag mig att alla bara plötsligt inte orkar med mig etc och då blir jag så sjukt rädd att bli lämnad ensam. Jag skulle aldrig klara mig själv. Eller det vet jag ju egentligen men jag tror inte det. Jag är beroende av andra människor. Jag älskar att få uppmärksamhet och jag vill att människor ska tycka om mig. Sanning.

 Döden. Ja, jag är faktiskt rädd för att dö. Tank att man liksom kan dö när som helst. Det skulle kunna komma ett plan och störta rakt in där jag sitter och skriver nu (visserligen inte så troligt, men vad som helt kan ju faktiskt hända!). Jag kan dö imorgon och kommer aldrig att få uppleva allt jag vill uppleva när jag blir större. Aldrig gifta sig, få barn, bo i Afrika, slå igenom och få en sångkarriär. Det är så mycket jag vill göra i mitt liv som jag kanske aldrig får göra. För kanske så blir jag överkörd imorgon. Och då är jag död, och kommer aldrig mer att finnas. Usch. Och vad händer efter döden? Att tänka att allt bara blir svart och inget mer, får mig nästan illamående.


Nej, jag vill inte vara rädd, jag har varit rädd för mycket förut men jag är nästan inte rädd för något längre. Nu tänker jag leva mitt liv fullt ut och rädd för det tänker jag ta mig fan inte vara!

Sökte på "rädd flicka" på google, då kom den här upp! Tyckte att den var passande!



www.seaangels.tumblr.com

Nu har jag skaffat tumblr och kommer antagligen tumbla mer på den än jag kommer blogga här, så läs den nu! BA KÖR!

Dag 07

- Min bästa vän.

Ååå alltså det här är lika svårt som "En viktig person i mitt liv"-dagen. Jag har så sjukt många som jag kallar mina "bästa vänner" så jag vet inte vem jag ska välja... Ni har ju fått höra om bl.a. Lising, Sara och Maja här i bloggen (om ni kommer ihåg från tidigare inlägg.) Jag skulle vilja berätta om allihopa men idag väljer jag Lusing ♥

Alexandra Lundström. ♥ 

Lusing, min älskade. Vad skulle jag göra utan dig? Jag älskar dig så mycket. Vi har alltid kul som du skrev, det går inte att ha tråkigt med dig. Alla interna skämt, roliga diskussioner och allt annat är minnen för livet. Jag älskar varje sekund jag är med dig, så underbar är du! Du dömer mig inte för vem jag är eller för vad jag gör. Jag kan prata med dig om allt, vara allvarlig med dig, gråta med dig, ha hysteriskt roligt med dig, säga vad jag tycker med dig. Jag hoppas att du känner att du kan göra allt det här med mig också, för det är allt jag vill. Har du något som tynger dig, bekymmrar (hur stavas bekymmrar egentligen?) dig, krossar dig, äter dig innifrån, något du skäms för, gör dig skit arg eller sårar dig så kan du alltid berätta det för mig för jag kommer alltid att lyssna. Jag kommer alltid försöka förstå, hjälpa dig och trösta dig. Alltid. Du är en av personerna som jag aldrig vill ska försvinna ur mitt liv. Jag vill vara din bästavän när vi sitter på ålderdomshem om 70 år. Då ska vi sitta och minnas allt vi gjorde tillsammans, skratta och bråka högljutt om politik. Vi är så olika Lusing. Men ändå så otroligt lika. Vi 2 är 1. Min bästabästavän.



SVENSKA

Nu sitter jag på svenskan med Zachi luktandes i mitt hår (...?) bredvid mig. I eftermiddag åker jag direkt till stan med Karin och äter på subway för att sedan åka till fotografiska och gå på vår första fotokurs lektion! Längtar! Ska bli skiiiit kul. Men nu ska jag lyssna på Cecilia. Puss

När helgen är slut vill jag inte mer


Noterna har inget med det här inlägget att göra, känner mig bara lite cool när jag håller i dem.

Nu är jag tröööött. Ska gå till mitt piano typ nuuu. Harry Potter till Sara är med som lovat!
Pust, får se om det blir någe mer bloggning idag, sover ju halvt över tangentbordet som sagt...


ÅÅÅÅÅÅ


Because we can




Har nu varit ute med Liora och tagit massa vintriga bilder! Hon var en väldigt duktig "nybörjar modell" så vacker som hon är! ♥ Hade super trevligt! Blev beordrad att lägga upp MÅÅÅNGA bilder, så här har ni för ett tag, sen kanske det kommer fler lite då och då, vem vet?
Hon frågade mig för några dagar sedan om jag ville fota henne, och det var klart jag ville! Jag blir jätte glad när ni frågar om sånt så om ni har lust att bli fotade för något speciellt, med något tema, helt neutrala bilder eller bara tycker att det är roligt att stå modell så tveka inte att fråga mig, jag ställer alltid upp som fotograf!
Nu ska jag sätta igång med matten som jag ligger efter i (ajajaj) så puss så länge!

SOL ♥


Oj fyfan vilken dålig redigering, men tack och hej jag orkar inte ändra.

Mitt all världens mat team ♥ Fler bilder får ni seeen.
Snart kommer Liora hit och då ska jag fota lite på henne vid långan eller liknande, det blir myyyys.
Hörs senare!


Dag 2 EGYPTEN - ute med båt på snorklings tur

Här var det ju dött! Men har haft stora hemkunskapsprov och allt sånt så ni får faktiskt ursäkta mig!
Nu blir det bilder från dag 2 i Egypten, Dag 1 fick ni inga ifrån för att jag inte fotade något då! Här har ni!


Hotellet yeahhh.

Freedom yees.




Snorkla, hej kärlek ♥

Guiderna dansar magdans!

Glassbåten hahaha. (internt skämt)


Fett cool.

På balkongen med drinkar och allt.

En helt vit katt med randig svans som var typ överallt, jag gilla den!

Fyfan vilken plåga det är att kolla på alla dessa bilder, jag vill bara gråta, så mycket längtar jag tillbaks. Fan vilken värd resa alltså.

OKej nathalie här

hej allihopa

jag heter nattis och tänkte prata med er EN GÅNG till om mobil och datorer på skoltid
jag tycker det är såp himla dumt att kasta bort sin skolgång på datorer och mobil när man kan lära sig så mycket.
ta vraa på eran skolgång ungdoma.
om jag fick bestämma skulle man bara få ha roliga saker på helger!

iaf nu ska vi prata lite om sex ungdomar

skydda er
och vänrta tills ni är mogna
jag kommer väta tills den gyllende ringen sitter på mitt finger

snart ska jag gå upp och undervisa i frankrikes jordbruk
hoppas the messagse is clear!

stänger av INTERNÄT nu för jag gillar inte att vara inne på INTERNÄT på skoltid, känns som om jag missar för mkt <3

NISSE

Nisse är jätte söt och snäll och snygg och han ger mig massage och han har världens finaste ögon (fast det får jag inte säga till honom egentligen). Han har super lena kinder, jag älskar att ta på dem! Han är bäst och fett underbaaar. Nu flätar han mitt hår, det är myyys. Fast nu ska jag redovisa så nu kan jag inte skriva mer! PUSS

Estrik

Tilda här!


Gästbloggar på linis blogg, världens bästa lina <3

Hon sitter brevid så man måste ju smöra lite ;)

Okej så här: Vi har ett problem! Eller ja, jag har ett problem
vänta tar det snart,
okej tbx!
umh vart var jag? problem va?
Jupp okej såhär lina fyller år den17 april och vi har inget planerat! :O
NI måste hjälpa oss, skriv en kommentar om hur ni tycker att lina ska få sin fördesle firad! :D
MEN P.s SÄG FÖR FAN INGET TILL LINA!

Irländare är glada

En annan ska jag har tänkt på
Alla rika får massa gratis grejer, typ sponsoer som sickar skit, medans fattiga måste klara sig själva
jävla idiot värld...
aja


irland är självständigt nu



MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM


vad ska jag skriva nu? HAHAHHAHAHAHAHHAH


ne skoja

jupp okej nu leker vi en lek
göm er!


ett    två    tre   fyra   fem   sex   sju   åttá   nio   tio

fan vad dåliga ni är ni läser ju fortfarande!

PUSS <3


RSS 2.0