Telefonen funnen, livet rullar igen



Sitter nu här och borde plugga NO men som vanligt så dyker bara facebook och blogg.se upp vad jag än gör! typiskt... tappade bort mobilen och har inte haft den på typ tre dagar nu!? har varit helt ouppdaterade känner jag... men nu är den i alla fall åter funnen och mitt liv går vidare. bara jag hittar laddaren... hm. annars dåååå? har inte så mycket att blogga om nu för tiden. dags att skaffa nytt bloggmaterial eller vad säger ni? så här kan vi ju inte fortsätta ha det liksom! nej, nu ska jag ta tag i NOn på riktigt! Vi hörs väl imorgon eller något. Puss


En gammal bild på dig själv


SCHTEKARN.

SERIÖST. HAHAHAHA. jag bjuder på den idag, bara för att jag typ är dösnäll. jag ångrar mig redan...

En bild på någon i min familj



Sanna Ida Johanna Fu Shan Einarsson, min älskade syster.


Plinka på ett piano. heter det plinka? hm. heter det..? det heter plinka.



Nu rusar jag till mitt piaaano! lalala najs liksom. har inte övat på pianoläxan liksom. ligger efter som satan med hemkunskapsplugget som jag loooovade mig själv att ta i tu med innan pianot liksom. inte alls bra liksom. mamma dampar sönder liksom. ouch liksom. nej liksom. ska vandra nu liksom. hejdå liksom. puss liksom.

Maja typ hämnas.

Till Lina.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Här är lite fula bilder på dig.
Bara för att jag är snäll så syns inte Lina så mycket på den här bilden, men den är gammal i alla fall. 
Lina med lugg, i matsalen. Cooooooool.
Gullig bild, faktiskt inte så ful eftersom att hon inte är seriös.
DOM HÄR BILDERNA TOG JAG SOMMRAS (eller typ 2 år sedan.)
Från din älskling (Maja alltså.) (Maggan, jaja.)! Pusspussfetalår.

Men lilla Maggisen...

Tänkte blogga lite från Maja's dator eftersom att min är på inlämning och hittade massor av jätte gulliga bilder på Maja som liten. hahahaha. här får ni några!
fjortissmile på fjortismaja 7år. typ.
egopic under bordet. typ. (HAHAHAHAH, alla sparar på sina datorer som skrivbordsunderlägg!)
Majisen och syrran med härligt röda naglar och matchande läppar! Sommrigt!
(NU ÄR LINA SÅÅÅÅ HELT KLART SKYLDIG MIG ETT ANTAL BILDER OCH TJÄNSTER /MAJA (coola tjejen i poolen... och under bordet.))

Sunday bloody Sunday



har dansat typ mega länge idag. var asnajs att äntligen få dansa lite eftersom jag inte varit med på någon lektion p.g.a sjuklighet m.m. på hela terminen! hade verkligen saknat. nu är jag trötter och borde egentligen göra alla dessa hemkunskaps inlämningar vi har men... vem orkar? inte jag i alla fall. annars? det fanns inte så mycket annars om jag ska vara ärlig. prao om bara en vecka. jeeeevligt najs. och sen bär det av till kenya! längtar som satan. sen är ju lite allmän information att jag fyller 15 år om exaaaakt 21 dagar. mmm. fast då är jag i afrika. mindre bra. ville vara hemma och fira med mina vänner egentligen. men så blev det inte. blir nog bra ändå hoppas vi! nu har jag allmänt inget mer att säga. bara hejdå! hoppar in i duschen nu. ååå det luktar från tacosen i köket. goooottt. pusseraaa 


EN BILD PÅ DIG SJÄLV


HEEEJ

Hej på er alla! Nu är det lördag. Jag har varit med Maja idag och shoppat lite behövliga stuffs. Jag hade två val på hur jag skulle spendera kvällen: 1) umgås med några av mina fina vänner och gå på "never say never" och mysa, eller 2) göra ingenting, gå till grannarna och vara middagsgäst över middagen bara för att själv slippa laga mat och umgås med min tv, lost och dräggla över josh holloway. Lite ensam sådär. Gissa vad jag valde? Alternativ nummer 2. What the fuck liksom? Socialt. Nejmen jag är faktiskt något äckligt trött efter den här ansträngande veckan kan jag då säga er, så jag hade en i alla fall en anledning. Och fler lördagskvällar kommer. Ska försöka öka på uppdatering några nivåer. Vi får väl se hur det går. Nu ska jag pallra mig hemåt, från middagsbjudningen och mot lost. Pusseli

Hejeheh, jo, aa, hah, löfte? jaja det löftet! nej, hehe, det gick ju sådär åt pipan, aa, eh.



Hejhopp.
Här sitter jag och jag har just gjort en upptäckt. Jag tror att min mamma vill att mitt liv ska gå ut på att plugga. Hm. Det vill inte jag. Men jag ligger tyvärr efter så attans mycket så jag får göra mitt liv till ett pluggeri vare sig jag vill det eller ej. Så är det med det. Nej, allvarligt, fyfan, jag orkar verkligen inte längre..! Har ett tal att skriva som jag ska redovisa imorgon som jag inte ens börjat skriva på. Snacka ångest.
Nej men mitt löfte om mer bloggning med bilder och shit gick ju dåligt. Gör ett nytt löfte nu isället! lovar att försöka bättra uppdateringen m.m!
Annars?
Kollade på Paris Hilton skräckis i fredags med Sara, Zachi och Tilda. Satt stor del av filmen och kravlade mig fast vid zachi under en filt och kollade på när han spelade mobilspel. heh.
Spenderade gårdagen med Lusing, riktigt myyys, hon dödade mig typ genom att hjälpa mig att sortera alla mina kläder. Tror ni att hon hjälpte mig att sortera? icke sa nicke, hon tvingade mig ju att SLÄNGA HÄLFTEN. Fast nu efteråt kan jag faktiskt tycka att det är väldigt skönt. Så jag tackar dig motvilligt Alexandra. Hon sov i alla fall här och i förmiddags gick vi till kyrkan.
Träffade typ Theo, Emma, Klaramaria, Maximilian och hans kompis och lite andra peepz.
Åt äckligt bröd och disskuterade sergelstorg, yes, fråga inte.
Och förövrigt har jag pluggat som ett as, lalalala. inte en lek, i tell you.
Nu ska jag fortsätta plugga! Antagligen klar klockan 6 i morgon bitti! Puss


Någon jag umgås väldigt mycket med

Sara Tollefeldt Christensson ♥

Bara en av dem...


ba wooow massa bilder på miiig assåå coolt



Chaaaa, här sitter jag och ba chillar galet. Fett coolish. Nä, inte så värst. Är sjuk idag igen, jippie. NEJ. Finns inte så mycket att göra. Har i alla fall nästan fått tillbaka min röst! Nästan helt! Väldigt gladig för det. Mm.

Hörrni, nu tycker jag att vi gör en deal här! Jag har väldigt dålig på att blogga bra med bilder och grejer och ni har varit väldigt dåliga på att kommentera på sista tiden tycker jag. För jag blir så glad av era kommentarer! Så vi säger såhär, jag lovar att blogga mycket bättre med bilder och såååånt så kommenterar ni mer? BRA! då säger vi så! Hörs senare, pusseli 

Jag har tappat rösten, jag ser den inte någonstans, var katten har jag lagt den..?

Hej här är jag igen! Fast rösten min har jag dessvärre tappat bort för tillfället. Jag kan inte prata, låter som en kråka som blivit överkörd och sen nergrävd. Har dessutom fått talförbud av mamma så hon slår mig typ om jag säger ett ljud. Nej inte riktigt kanske. Men jag är i alla fall strängt förbjuden att prata. Åh det är ju hopplöst.

Nejmen nu ska jag berätta lite för er om gårdagen! Jag, Tilda och Maja åkte hem till Maja efter skolan och åt där, efter ett tag kom Sofia över. På kvällen skjutsade Maja's pappa oss till Sickla där vi mötte upp Zachi. Vi skulle som sagt på Black Swan som är barnförbjuden och allt (OH MY GOD ALLTSÅ haha) så när vi gick in så blev alla så snällt insläppta utom Zachi som blev stoppad, haha stackar'n. Vi trodde ju att det var kört när han var tvungen att visa legg men kontrolanten kollade bara på det och släppte in oss! Det var ju väldigt snällt. Black Swan var i alla fall en helt underbar film men också helt fruktansvärt läskig när man såg den på bio och allt. Jag och Maja satt och i stort sätt gömde oss i varandras tröjor.

Ja. Och nu sitter jag här med talförbud. Men ikväll händer nog roligare saker! Om mamma ens släpper iväg mig... 
Nu ska jag fortsätta med att inte prata. Pussen, hörs senare!

 

Heh, bara för att jag inte har något liv

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
6e bilden: En person som du saknar.
7e bilden: En bild jag alltid skrattar åt
8e bilden: Finaste bilden jag tagit
9e bilden: En bild på min framtid
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på din fritid.
17e bilden: En person som är snygg.
18e bilden: En bild på dina närmaste.
19e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
20e bilden: En bild på en tid du saknar.
21e bilden: En bild från i somras.
22e bilden: En bild som gör dig glad.
23e bilden: En person som alltid gör dig glad.
24e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
25e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
26e bilden: En tokig bild.
27e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
28e bilden: En bild på din finaste klänning
29e bilden: En bild från din bästa resa
30e bilden:
Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Dag 14

- Detta ångrar jag.

Det är mycket jag ångrar. Jag ångrar ofta saker som har med andra personer och relationer att göra. Om jag säger eller gör något vilket inte visade sig vara så smart senare. Såna saker ångrar jag och funderar jag på alldeles för mycket. Men jag tänker tyvärr inte ta upp ett exempel på något som har hänt påriktigt! Tyvärrrr.


Nu dör jag snart

Sitter på Engelskan. Kul. Nej. Jag hatar engelska. Bajs, engelskaleketioner är bara jävligt sega. Åååhhh. Och långa.
Jag har tänkt på en sak. Själva poängen med att jag driver den här bloggen är att jag ska lägga upp bilder jag tar. Jag har inte lagt upp alls mycket bilder på senare dagar. Jag får skärpa till mig.
Men nej, nu ska jag lägga mig över tangetbordet och fortsätta dö. Pusseraaa

SKOLA IMORGON, JAG TACKAR GUD (ELLER MIGSJÄLV)

Första gången på ett tag som jag faktiskt är väldigt glad över att säga att jag går till skolan imorgon. Åhhh äntligen! Vad händer imorgon annars dååå? Typ, åker och kollar på Black Swan med typ Sara, Maja, Sofia och fler (?). Myyyys. Har egentligen ingen större lust att gå på bio, skulle hellre typ åka till hammarbybacken och åka lite skidor men eftersom att 1) jag fortfarande är lite sjuk 2) de tvingar mig att följa med så har jag väl inget annat val! Men jag har saknat mina tjejer väldigt mycket under sportlovet + min sjukdom så det ska faktiskt bli meganajs! Ååååå nu kom jag i ett sånt där tillständ där jag bara saknar alla jätte mycket..... mamma (nej alltså jag saknar inte min mamma, henne träffade jag sist för fem minuter sedan, men jag saknar alla så mycket så att det liksom blir mammmaaaaa!... nej, okej, glöm det). Nu ska jag fortsätta plugga. Pussen


Hej jag heter Lina, jag ser lite ut som en fiskfjortis på första bilden, jag bor i min onepiece och har inte tvättat håret på typ 4 dagar! Mysig tjej!

Jag är fullbordad

Hah, nej inte riktigt... men för idag är jag det.

lady warhol


halalalala

Sitter och fixar/lägger upp på facebook bilderna från Sälen! I albumet ingår bland annat hämnden från mig till Max... muahahahaha. Ååå, jag känner att det här kommer att bli en intressant dag!.... Pussi

Men jag orkar inte mer

Jag är sjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuksjuk osv osv... Nej, det är inte så kul alls om jag ska vara ärlig. Hade tänkt att dra mig till skolan imorgon men eftersom att jag mår betydligt sämre plötsligt så blir det väl inte så. Men på fredag bitches, då smäller det! Hah. Jag ser förjävlig ut och har typ... i n g e t  l i v om man vill uttrycka det på det viset! Åååhhhh. DDDDDDDDDÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.

YES

All my life I've been good but now, I'm thinking what the hell
All I want is to mess around and I don't really care about
If you love me, if you hate me
You can't save me, baby
All my life I've been good but now, what the hell

Dag 13

- Något beroende.

Jag är beroende av två saker. Musik och andra människor.

Jag skrev en lång text om hur jag är beroende av andra människor... men jag suddade ut allt. Det kändes för privat. Mitt beroende av andra människor är typ... sinnessjukt och väldigt... annorlunda. Jag... nej, jag bara tyckte att det är för privat. Så på den här punkten skriver jag inte så mycket. Bara att jag är beroende av musik och andra människor. Sluttt.

På väg hem...

Nu sitter jag på bussen hemåt... alltså, naej, inte kul alls är det. Vill verkligen inte tillbaks till "mitt vanliga liv" som max säger. Skolapluggapluggaplugga nejtack. Hade nästan gjort vad som helst för att få stanna ett bra tag till. Förjävligt är det. Sitter här som i en bubbla, en depressionsbubbla typ. Nej, nu ska jag inte sitta här och tynga ner er med mitt dåliga humör, har haft en jävla rolig vecka kan jag i alla fall tala om! Även fast allt inte blev som tänkt så är jag sjukt nöjd. Har dock aldrig blivit så facerapead som den här veckan. Nu har jag både massa okända Mohammeds och Ahmeds som vänner på Facebook, några 95or som hatar mig, konversation med mig själv, sms jag inte har skickat från min mobil, och mycketmycket mer konstiga saker... herregud. Så är det något som verkar konstigt med mitt beteende på Facebook eller mobil så är det antagligen inte jag. För max är inloggad på min Facebook från hans telefon och vem vet när han hade tänkt logga ut från den? Gosh. Får hoppas på snart. Nästa gång vi ses ska han dö! Nu laggar min mobil så jag ska sluta skriva. Vi hörs när jag kommer hem, puss!

I SÄÄÄÄÄLEN.

Heeeeeeeeeeeej bloggen. Har ni saknat mig? Arå. Nu sitter jag i vår stuga och gör inte så mycket. Lyssnar på Beyonce förstås... hehe. Nejmen jag har haft det väldigt trevligt här! Vi åkte ju hit med en annan familj med tre barn. Yngsta är 8 år och heter Viking. Sanna och han är kompisar sen förut. Sen är det en 96a som är här med sin kompis, Max och Calle heter de, sen en 95a som heter Olivia som är här med sin kompis Heather. Och sen jag då. Som inte fick ha med mig någon kompis eftersom stugan redan är full... tack, gulligt. Innan jag kom hit trodde jag inte att de inte skulle vara särskilt roliga men det visade sig att mina teorier var felaktiga. Riktigt trevliga typer. 95orna åkte dock hem idag och Max och Calle dissade mig ikväll för några fjortisar! Hah. Kul. Så nu sitter jag här i min ensamhet... närå, rätt skönt är det faktiskt.

By the way liksom, för er som har fått konstiga sms/samtal/meddelande på facebook så var det Max och Calle som gillar att facerapea mig... kul kul.

Jag och Sara har haft det otroligt kul i backen om dagarna och många minnen kommer följa med oss hem härifrån vill jag lova!
Nej, nu ska jag gå och göra något av mitt liv! Ha det väldigt bra! Pussi

RSS 2.0