Louise

jag älskar dig mest <3

Alexandra Lundström

Jag älskar dig

Du är så vacker! ♥ Du bara vet det inte än själv.



SVAR: :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O :O


aldrig.

Det gör ont när knoppar brister



Breathe



"Hey Baby!"


I wanna be loved by you


The sound of silence


Dag 04

- En viktig person.

Hoppsan hejsan, jag glömde bort den här dag grejen där ett tag! Men nu är jag tillbaka igen!

Shit vad svårt. Det finns så himla många viktiga personer i mitt liv! Det här var nästan taskigt... nu vet jag inte vem jag ska välja...
Men somsagt, det är så sjukt många personer som är viktiga för mig (och ni vet vilka ni är säkert!) så nu väljer jag en person men (!) ni andra betyder lika mycket för mig fortfarande! Jaaajaja ni fattar grejen.

Maja Lindmark ♥

MajaMajaMajaMaja. Vi kom närmare varandra och blev jätte bra kompisar först i sexan men ändå så har det varit du som alltid har hjälpt mig när jag mått skit, alltid stått vid min sida och stöttat mig i alla lägen. Det går inte att säga annat än "jag tror aldrig att jag skulle ha överlevt utan dig". På riktigt. I sexan när jag hade min depresion över ***** ****** och jag bara var nere hela tiden, skrattade och pratade nästan aldrig och när jag väl pratade så var det om Det. Jag vet ju att alla ville hjälpa mig och trösta men jag märkte ju att de tröttnade. När jag började prata om det så såg jag ju deras blickar. Och jag förstår dem verkligen! Jag var skit jobbig! Jag visste att jag skulle få klara det här själv för jag ville inte dra ner mina fina vänner i min depresion. Men sen kom du. Och du lyssnade. I flera timmar kunde du lyssna. Du hjälpte mig. Du gav mig tips om vad jag skulle göra. Du tröstade mig. Du förstod. Du försökte verkligen att förstå. Och du tröttnade aldrig kändes det som. Det var så jävla skönt att du alltid fanns. Och än idag så har jag det kvar i kroppen att "Maja, jag kan alltid prata med henne, hon finns alltid där, hon hanterar det så himla bra". Och jag kan alltid ringa dig vad det än är som har hänt.
Men jag vill verkligen att du ska veta att du alltidalltidalltid kan prata med mig för jag kommer alltid vilja lyssna.
Du är en underbar vän på alla sätt och jag älskar dig verkligen. ♥




Öland 2009. ♥

Jaha ja.


Nu ska jag käka lite brunch, städa lite i mitt rum och sen bär det av mot Götgatan med Lising, Lollo och Emmalouise (tror jag att det var?)! Näääz. Vi hörs senare! Pusseee

Dag 03

- Min familj.

Eftersom att jag har missat några dagar nu så kör jag två stycken idag.

Jag har väldigt bra kontakt med hela min familj och älskar allihopa oändligt mycket!
Så nu ska jag jag berätta lite om dem i alla fall!

Pappa Sven-Olof.
Min Pappi är 61 år och driver ett eget reseföretag - vid namn voyage - som anordnar äventyrsresor till mest Afrika men också till alla andra länder och världsdelar. Han har bott i Kenya i ca 6 år och kan allt om Afrika (i alla fall östafrika) *Skryter lite*. Han har varit i typ varenda land i hela världen (nästan, men jaja, samma sak). Han har verkligen fått uppleva saker. Så mycket som han har varit med om vill jag också vara med om i mitt liv! Jag kan sitta i timmar och lyssna på alla sjuka historier från alla länder han varit i. Mer? Han kan allt. Haha gud vad det inte låter troligt och nu känns det verkligen som att jag försöker skryta om min pappa som på dagis - "Min pappa är MYCKET starkare än din pappa!" - men allvarlig talat. Du kan fråga honom vad-som-helst och du kommer att få en 3 timmars lång föreläsning som svar. Och det går inte att få honom att sluta prata när han väl börjat...
Han är borta ganska mycket eftersom att han reser så mycket vilket är synd men jag har vant mig. När han är hemma så älskar vi att titta på pusseldeckare och lista ut vem mördaren är osv. Jag är likast min pappa i min familj tror jag. Båda "stänger av" känslorna när vi blir arga/ledsna osv. Svårt att förklara. Vi måste alltid avsluta något vi börjat med. Vi har samma sarkastiska humor som mamma och min syster verkligen inte tycker är kul. Vi har massor gemensamt. Nu blev det här lite för långt så nu ska jag börja på nästa familjemedlem!

Mamma Anita.
Min mamma är 56 år och är från början skådespelerska men jobbar nu på Eriksdalsskolan som teaterlärare. Hon kommer aldrig att växa upp. Verkligen. Och jag älskar det! Hon älskar att leka och spela teater och alla hennes kompisar är rent ut av galna allihop! Varje gång de träffas så skriker dom. Jag lovar. Dom "tjoar och stojar" och skrattar. Skit kul faktiskt! Jag älskar dom! Skådespelarmänniskor är så spontana. Jag älsakr det. Dom är dessutom väldigtväldigt känslofyllda. Min mamma är vekligen känslofylld. Är hon glad så är hon superglad. Är hon arg... ja då är det inte kul. Det kan vara lite jobbigt men det ingår!
Hon är halvfinska och ÄÄÄÄLSKAR allt som har med finland att göra. Nokia, Marimeko, mumintrollet m.m... :) om man inte kan typ allt om mumintrollet blir hon alldeles förtvivlad. Hon gemför alla med olika karaktärer från mumintrollet, och lite då och då plockar hon fram en mumintolls bok och frågar om hon inte kan få läsa liiiiiite bara för oss, haha. Hon är så gullig min mamma.
Vi kan ha så sjukt roligt ihop säger jag bara! Åh vad jag älskar henne. Jag kan dessutom prata med henne om allt. Det är så skönt.
Nej men nu kör vi nästa!

Syster Sanna.
Ååå min lilla lillasyster är 8 år och ett äkta litet kinabarn. Vi adopterade henne från Kina när hon var 1,5 år och jag var 8 år. Hon hatade mig! I ett halvår! Den enda som fick röra henne var mamma. Så fort jag eller pappa tittade på henne så skrek hon som en stucken gris. Jag minns att jag så himla gärna ville lämna tillbaka henne till barnhemmet då. Men nu skulle jag aldrig i hela mitt liv lämna henne ifrån mig. Nu får jag både pussa och krama henne! Haha. Hon har verkligen humor min lillasyster. Hon är så himla påhittig! Tillexempel, hon visste inte att persika hette persika så hon gick fram till mamma och sa "jag vill ha en pälsmango". Haha. Hon är så fräck också! När våran 70 åriga kompis var här och hälsade på så gick en dialog så här:
Sanna: "Du är gammal:"
Mamma: "Så säger man inte Sanna! Det är inte snällt!"
Sanna: "Okej, du är ung. Är du pensioner?"
Haha! Jag skulle kunna skriva så himla många roliga saker hon har gjort, herregud!
Jag älskar henne enormt min lilla bustjej. Men nu blir det här inlägget för långt så jag ska sluta!

Pussar


Familjen i Egypten förra året. ♥

Dag 02

- Min första kärlek.

Ojojoj, min första kärlek... jaa ni. Ha! Nu vet jag. Om man inte räknar med "dagiskärlekarna" så hade jag nog min första kärlek i lågstadiet. Tänker inte nämna några namn här, man vet ju aldrig vem som läser den här bloggen, haha...
Jag och min kompis - som vi kallar britta - var båda två dökära i en kille - som vi kallar bertil - så vi frågade helt enkelt chans på honom (båda två, haahha) och han svarade ja (till båda två, HAHAHA)! Jag kommer så himla väl ihåg att jag och Britta blev så jäkla glada att vi låste in oss på toaletten och grät! Vi GRÄT?! Haha gulligt. Redan då var jag blödig...
Jag har kvar teckningar som vi fick av honom med hjärtan och grejer där det stod "i love you" på. Så himla söta!
Åååå jag kommer ihåg att på rasterna brukade vi tre sitta under en trappa och pussas! Hahaha! Jag och Britta turades om att pussa Bertil. Herregud, vilka tider. Vi hade till och med ett hemligt språk tillsammans, haha.
Vi var i alla fall jätte kära i varandra och var säkert ihop i ett halvår minst! Ganska bra för att vara så små måste jag säga!


mobilblogg

Nu sitter jag i bilen på väg till Uppsala där min kusin bor. Mycket najs! Testar mobilblogg och allt. Coolish. Annars? DET ÄR JULAFTON VAFAN! Otroligt... det gick attans snabbt! Nämen chill. Hörrni, nu ska jag fortsätta med att sitta i bilen! GOD JUL!

Julafton.... Imorgon?


Hahahahhahahah jajajajaja största fjortisbilden och Theo kommer att mobba mig i femhundrasjutton år men mitt ansikte är allvarligt talat inte värt att visa idag!

Idag har jag bara julpysslat. Köpt sista julklapparna till släkten, gjort julgodis, städatstädatstädat, klätt granen och allt annat man gör när man julpysslar! Näääz. Ska nog fortsätta med det! Btw, chilla med kommentarerna, IP bilderna kommer upp snarast!
På tal om IP. Ni kanske vill höra vad jag gjorde i (helgen höll jag på att skriva men jag menar...?) jullovsbörjan (?)? Vi fick jullov och gick till forum och åt, sen åkte jag hem till Lusing med Lising och firade Lusings födelsedag! Grattis brud btw! Vi hade mega kul. Sen drog jag hem till Sofia där det var lite människor och sov där och gjorde massa trevligt. Jag, Tilda och Zachi var kvar sist och när vi åkte hem på bussen så somnade alla tre! Haha. Jag och Tilda åkte till forum och träffade Enja där. Inte så kul för Enja för jag och Tilda gick runt som två zoombiesar hela tiden... hehe. Sen åkte jag hem och somnade klockan 7 och vaknade igen på morgonen klockan 10. Och där med sov jag i 15 timmar. Lite stört bara. Och idag har jag som sagt bara myyyst. Men nu ska jag upp och sortera min garderob! IMORGON ÄR DET JULAFTON. Mycket stört bara!
Puss

Dag 01

Vem är jag?

Jaaa, vad ska jag skriva här då?
Jag heter Lina och är född den 17 April 1996. Jag bor i Nacka, i Saltsjöduvnäs och har bott här sedan jag var 2 år. Innan det bodde jag i stan.

När jag flyttade hit så gick jag först på Päronets dagis. När jag blev lite äldre började jag på Saltsjö duvnäs montessoriförskola. Väldigt intressant.

Jag fyllde sju år och skoltiden väntade. Från ettan till trean gick jag i Duvnäs skola och är verkligen glad för att jag började där. För än idag är jag lika nära mina bästa vänner Lising, Lusing och Bella som jag var då. Vi hittade varandra väldigt snabbt och blev till ett gäng på fyra. Jag skulle hemskt gärna berätta nu om allt vi gjorde och alla bus vi hittade på men då skulle det här bli en bok på 1000 sidor. Vi hade minst 20 olika "klubbar" där vi gjorde allt mellan himel och jord! Tillexempel gå in (bryta sig in skulle jag vilja kalla det men det lät lite för brutalt) i gympa salen när ingen var där och gömma sig mellan tjockmadrasserna och spionera på alla lärare som kom dit och andra människor. Jag har så mycket minnen där ifrån! Men det har egenligen inte med saken att göra så vi fortsätter.

I trean så sökte jag till Nacka Musikklasser och jag och Lising kom in. Allt var planerat men sen en dag så ringde Lising till mig och sa att hon skulle flytta till Vietnam. Jag fattade ingenting. Min bästabästavän skulle flytta till Vietnam. I tre år. Jag var förkrossad men kunde inget göra. Hon flyttade och jag slutade på Duvnäs och började ensam i Järla skola i Nacka Musikklasser. Men Tack Gud! säger jag bara att jag började där! För den klassen skulle bli min andra familj skulle det visa sig. I fyran och femman var jag bästa kompis med fyra tjejer vid namn Ellie, Alice, Marre och Malin. Vi var superbra kompisar ända tills någon gång i slutet av femman/början av sexan när vi helt enklet bara gled ifrån varandra. 

Men det tog inte lång tid förren jag hittade Sara och Olivia. Vi tre var SOL. Gjorde allt tillsammans. Efter ett tag så kom Klara in i vårat "gäng" och vi var Klaja, Lijna, Saja och Olivija. Åååå så många minnen! Ungefär halva sexan så var det vi fyra tills Klara slutade och började Skuru skola. Då var det bara SOL kvar men ganska snabbt hittade vi fler kompisar som bl.a. Maja, Sofia, Nathalie och Vendela och kom väldigt nära dem också. Vi började högstadiet oh blev uppflyattde till Ekliden och i sjuan och blev verkligen kompisar med alla i mn klass som jag fortfarande är nu. Jag kan verkligen prata med alla och älskar allihop lika mycket. För exakt ett år sedan så gick jag, Sara, Olivia, Maja, Sofia, Calle och Theo hem till Sofia och blev värsta "crew-et". Vi sov hos varandra typ varje helg i några månader tills vi började splittras lite. Även fast jag nästan är lika bra kompis med de än idag så är det liksom inte Vi Sju längre. I sjua och åttan har jag även kommit jätte nära Torun, Elsa, Tilda, Max, Zachi och massa fler! Jag är så himla glad att jag har er och jag vet fan inte vad jag ska göra när vi slutar nian och splittras. Min familj kommer att splittras. Jag gråter när jag tänker på det. Det är helt sjukt.

Oj. Nu blev det här mer en sammanfattad livshistoria om alla jag älskar. Det var inte riktigt meningen men ja. Så blev det.
Annars?
Brunt hår, gröna ögon, 175 cm lång kanske. En riktig tidoptimist och optimist i största allmänhet också. Känslofylld. Vad mer? Jag vet inte riktigt.
Men det var väl jag iallafall. Det är jag.


Jag och Sari i höstas. ♥


Copycat

Dag 01 – Vem är jag?
Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 - En viktig person
Dag 05 – Något som får mig att le.
Dag 06 – Ett dröm förhållande.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Mina rädslor.
Dag 09 – Något som får mig att börja gråta.
Dag 10 – Något jag saknar.
Dag 11 - vad är kärlek?
Dag 12 - Någon jag verkligen vill.
Dag 13 – Något beroende
Dag 14 – Detta ångrar jag

I stort sätt varenda bloggare i världen gör det här. Men jag har faktiskt bloggtorka så jag tycker att det här kan behövas!

15 timmars sömn

så länge sov jag inatt. Nu kan vi snacka rekord.


..........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejsan hoppsan. Jag har lite damp. För Anton tilda och Nathalie håller på med några hemligheter som jag inte får veta. Jag hatar överraskningar och hemligheter som jag inte vet om. GÅSDAMP. Mamamamamam. dnjfbuegrjuaeubwue
Hälsa från meeeeeeeeej! /Maggan

Do you feel, like I feel, NATHALIE, Nathalie?



Beautiful Girl


MONALISA



Varför påminner dom här bilderna om monalisa?
Jag gillar dom i alla fall. :)

Exakt ett år.




Exakt ett år sedan.
Innan konsert i Nacka Aula 11 december 2009. ♥


Såfia. ♥


NATHALIE BABY

´

I love you so much Baby booo muchi muchi mamma! Nä... Bebis. Älskar dig anyway!


KONSERT #1 HÄR MED AVSLUTAD.

Dålig uppdatering, förlåt!
Idag repade vi hela dagen, sedan gick jag, Ellie, Maja och Olivia till lillängen och där fotade jag Ellie för hennes nya header! Treeeeevlig. Hon tog lite bilder på mig med och förhoppningsvis lägger hon ut bilderna (på båda två) på facebook så att jag kan sno dem, hehehehehe...
Nu har jag iallafall just kommit hem från vår första julkonsert för i år. Den gick åt skogen! Sen blir det ju på Söndag 2 st och tisdag 1. Najs. Hade som sagt med kameran till skolan idag så jag lägger ut rep bilder bl.a. imorron! Nu ska jag sova, är sjukt trött. Pussar
 
Trött chey. As you can see liksom.


HEY BEAUTIFUL


HIDE BEHIND SNOW


Modell: Sofia Johansson. Fotograf: Lina Einarsson.
Nikon D3000 + AF-S nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G

Falla Fritt


I like this pic.
Modell: Sofia Johansson. Fotograf: Lina Einarsson.
Nikon D3000 + AF-S nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6G

Det låter som min Lusing :)


:)
I will bitch! ♥

Hahaha Tilda nu kommer jag ihåg!

Jag: Tilda, blir det inte skit varmt när du dansar och har mössa på dig?
Tilda: Joo, skit varmt, men jag har jätte smutsigt hår, har inte tvättat det på 3 dagar!
J: Haha, ajdå.
T: Ja, men när man inte tvättar det på länge och låter det bli jätte smutsigt så blir det liksom jätte fint när man väl tvättar det!
J: ... Hahahahahaha!

Minnen med dig. ♥


Dubbelhaka?... Men det är okej. :)
Fotograf: Alexandra Lundström

Snygg brud.
Fotograf: Nämen det är ju jag.

Lusing brud! Måste träffa dig snarast!!!!!!!!! I miss you so freaking much.

8 år


Sis ♥
1 december 2002 föddes du. Fyfan vad jag är glad för det. ♥

MIRRORS


Igår var jag hemma hos Olivia med några andra brudar och firade hennes födelsedag, skitnajs.
Jag glömed dessvärre kameran hemma så inga bilder blev det.
Sen sov Sofia här och imorse hade vi första snöfotograferingen! Blev massa fina bilder som ni får se senare idag eller imorron. Det var nog allt för mig. Vi hörs! Pusseee

Vanligt samtal med mina vänner.

Vendela - Men vart ligger ni liksom? På G, VG eller MVG nivå?
Någon - ... betygsätter du förhållanden nu?
Vendela - Ja men alltså, MVG är ju liksom officiellt förfållande, VG är ju liksom mittemellan och G är lite mer; "Hey, can I toutch your boob?"

Hahahahaha, jag älskar dig Vendela!

HERREGUD.


BIGGEST MEMORIE EVER IN THE HISTORY JAO!
I love you baby!

Let the game begin.........

Hahaha.
Nisse har tydligen börjat "analysera mitt privatliv" idag och ja. Jag ska inte säga vad han försöker lista ut eller vad han har listat ut eller någonting, tyvärr! ;)
Men nu har vi iallafall starat en "tävling" om varandras privatliv.
Om Nisse listar ut (det som han ska lista ut som jag inte säger här) till på tisdag så måste jag berätta allt.
Om jag listar ut (det som jag ska lista ut som jag inte säger här) till på onsdag så måste han berätta allt.
Naaaajs.
Fast han är faktiskt jävligt bra på att "utreda mitt liv" så jag har inte så stor chans tror jag... Ajdå.
MEN FAN, JAG TÄNKER LÄGGA NER ALL MIN ENERGI PÅ DET HÄR FRÅN OCH MED --> NU.

Tiden går fort som fan men förändringarna blir bara större.


So last year.

RSS 2.0