Tandläkarn nästa



Nu åker jag iväg till tandläkaren, är tillbaka i skolan vid 11 om någon saknar mig!
Puss så länge!

Dag 0 EGYPTEN - på planet

Jag kom just på en genegalisk idé! I sex dagar så får ni bilder från Egypten, från första, andra, tredje dagen osv.
Låter det bra i era öron? I mina låter den perfaaaa!
Idag blir alltså den tråkigaste dagen när vi förväntansfulla sitter på planet!

Jack satt fastklistrad med den här boken hela resan! Social som han är, haha!



Framme på hotellet, påväg till sen middag.

ALLTSÅ NI ANAR INTE HUR JÄVLA GULLIG DEN HÄR BEBISEN VAR. Vi fick ingen bild framifrån men guuuuud. Enorma ögon, super hängande knallröda kinder och en liten mun, åååååååååå säger jag bara.

F1 COOL




Dagen lilla outfit. Coolish.
Uggluggl.

Storstädning här alltså, P. Diddy i högtalarna (varför? Jag gillar inte ens honom?!) och en Lina som rusar från rummet till byrån och tillbaka igen för jag är såååå snabb när jag städar! Vi kan ju i alla fall låtsas..

Aaaaa, sen blir det väl Kemibok till middag och sen ska jag och min familla titta på Sebbe! Myyyyys!


Rarara-a-a ramaramama-a gaga ohlala want your bad romance.

Är hos Lising och Lollo nu, coolt. Sitter och chillar här med datorn i knät, socialt! :)
Nej men jag kanske ska skaffa tumblr har vi bestämt! Ännu mer coolt!
Nu ska vi snart gå och äta hummer, muuuumma!
Puss på er, hörs senare/imorgon!
Bara lite sådär PS: Var har mina läsare tagit vägen egentligen? In i skamvrån på er!
Jag som uppdaterar ovanligt mycket och allt, kom tillbaka nu! BUMS!

Nästa --> Träna

Skit trött, orkar inte blogga sääärskilt mycket om vi säger så, igår (efter att ha varit i skolan EFTER skolans slut) så drog jag och Maji till forum där vi träffade Tilda och Nattis, näss, jag, tilda, maji åkte till sickla och såg "love & other drugs", amerikansk skit? Jaaaaarå. Bra? Njaaaa. Om man är på humör för amerikansk skit? Jaaaa.
Vaknade imorse av att larmet gick, hejhej kul sätt att vakna på, och fick sedan ett nervöst sammanbrott över alla saker jag skulle göra idag, men det slutade med att jag bara ska dra till gymmet nu, kanske åka till forum sen och fixa lite grejer och sen träffa Lising och ikväll ska jag nog bara mysa med mamma till "Låt den rätte komma in". Så det blir mys. Nu ska jag som sagt gå och träna så PUSS massa kärlek och såna saker!


Fredag im in... school?

Hejhejtjatja! Nu är det fredag, äntligen, som vi alla längtat, härligthärligt, har ni några planer för ikväll då? Jomen jag har bara planerat att sitta i skolan en TILL eftermiddag och lyssna på när Sara skriker (för hon är arg på Krille OCH Krilles dator OCH på några plastsaker som ligger på golvet, väldigt. lång. historia (parantes i parantesen) --> (fast egentligen inte men jag orkar ändå inte berätta) parantes igen -->)!

Okej, nu tycker Lina att jag ska skriva: Alle man på deck, Maggan är här.

Alle man på deck Maggisen är här.
Hej. Jag är cool. Sara är arg, jättejätte arg som varg som är suuuuuuuuuuur. Jätte jätte sur som ett odjur som har ätit citroooooooooooooooooooooooon. Hon är arg som en explosion! PANG. Men när hon vrålat sin melodi har oskan ur henne dragit förbi. Eller inte. Hon är fortfarande arg. Jag är hennes hjälpare så jag sa åt henne att hämta sin dator och gå på toaletten och sen ska vi ta det särifrån. Pedagogiskt va? Japp, helt klart. Jag gjorde No prov idag, nej det gjorde jag inte alls det, matteprov gjorde jag. Men det gjorde inte Lina. Nu blev det slut och vi ska hjälpa sara att fixa nån spanskagrej eller nåt och sen hittar vi väl på någe mysigt skulle jag troooo...!

Hare bra från Maja, den coola, underbara människan som lever på jorden och Sara hatar Krille mest på hela jorden av hela sitt hjärta.

Ååååå saknar


Saknar sommar, sommarkvällarna och sommarkvällen (fast det kanske var höst då, haha, minns inte) med Johanna, snacka om minnen!....

Snacka om no lifers

Hejhejhej, här sitter jag och Max och Sara och Krille i korridoren och vi slutade för EN OCH EN HALV TIMMA SEN. Varför? Jag känner att jag verkligen vill hem nu. Allvarligt. Vad har man för problem om man stannar i skolan bara för INGENTING i EN OCH EN HALV TIMMA? Ååhhh. Nä, nu ska jag sluta sitta och winea och GÅ HEM. Hejdå.


Aaaa, man är ju kändis.


Maggisen, coolisen, Sarisen, Maxisen och Axesilen.

NO näää

Nu sitter jag på NOn. Fett hemskt. Mitt hatämne nummer 1.

Organiska syror
Gör att frukt smakar syrligt, t.ex. äppelsyra, vinsyror och citronsyra.
Bensoesyra: Lingon. Naturligt konserveringsmedel.
(Os) Tillhör gruppen karboxylsyror. I karboxylsyror ingår alltid en speciell syragrupp, -COOH

Okej, careface på den liksom.

Sen har vi i alla fall projekttid och sen luuunch. Sen typ... några andra ämnen och sen slut! Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Jag är lite hungrig. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra efter skolan, antagligen bara gå hem och slappsa. HA! Jag kom på ordet slappsa just precis nu! Erkänn att det låter mycket mysigare och chilligare än slappa. Slappsa, mmmhmhhmh.
Nä, okej, lite mer seriöst här!
Nu ska jag blogga lite om Sara.
Jag gillar dig fastän du är ganska ful och så. Rätt jobbig är du ju också men, jaja, jag kan ju liksom inte dumpa dig för då har du ju inga vänner kvar! Nääääärå, du är faktiskt ganska cool (faktsikt nästcoolast efter mig!) och inte alls så jobbig och så och du har ju rätt många vänner, rätt många som i ganska mycket många. Cooolish! Fast jag är fortfarande lite coolare! PUSSPUSS

Nu säger jag godnaaaaaatt

Har inte hunnit med något bloggande idag heller!.... Har lagat mat med Sara och Olivia inför "All världens mat" och ja. Väldigt rolig och trevlig eftermiddag med er tjejer i alla fall! Kärlek. Nu ska jag plugga lite NO och sen sova, mmmm gosigt. Så jeekla najs att gå och lägga sig tidigt för en gångs skull!


ja, några dagar sen.

KISS ME ONE MORE TIME BEFORE I DIE

You’re bad for me I clearly get it
I don’t see how something good could come from loving you
The death of me must be your mission

You’re just like poison
Slowly moving through my system
Breaking all of my defenses with time
You’re just like poison and I just don’t get it
How can something so deadly feel so right?

You’re just like poison
My affliction, I’m addicted, I can't lie
Kiss me one more time before I die

SOVA TJOLAHOPP


Allmänt super trött.

Åh förlåt, har varken hunnit eller orkat blogga idag förrän nu... men jag ska faktiskt försöka blogga minst två gånger om dagen härdan efter!
Vad hände idag då?
Hade vanlig skoldag. Simmade på gympan, näääz. Somnade på musiken på Sofias stols ryggstöd när sofia satt framåtlutad. Vaknade av att Sofia dunkade mig i huvudet med ryggen när hon lutade sig tillbaka. Fattade inte var jag var någonstans och insåg plötsligt att jag satt på musiklektionen med massa åttor och nior. Ser Zachi sitta och garva åt mig. Har projekttid, håller på att typ svimma av trötthet så jag går hem tjugo minuter tidigare än lektionens slut. Kommer hem och kollar på sista avsnittet av Gossip Girl på säsong 3 bara för att få veta att allt slutar helt hemskt och utan att man får veta vad som kommer hända. Fuck liksom. Nu måste jag vänta tills säsong 4 kommer ut och vem vet när den gör det? Pluggapluggaplugga matteprov. Aaa det var min dag.

-

I'm in this fight and I'm swinging and my arms are getting tired
I'm trying to beat this emptiness but I'm running out of time
I'm sinking in the sand and I can't barely stand
I'm lost in this dream, I need you to hold me
I'm scared of lonely

I'm a free bitch




Yes, I am. I really am.

Måndag jaha

Nu sitter jag i glaskorridoren med Zachi, Maggisen, Nattis och Gilde! Fast nu gick Nattis och Gilde... Anywaaay, NOn börjar snart så aaaa. Nä. Asså jag har 0 saker att blogga om just nu känner jag. Är det någon som vet hur man lägger upp bilder från mobilen på blogg.se? Kommentera please. Jahapp, nu ska jag nog bege mig mot NOn i alla fall. Sen är det Gymnastik och sen sluuuuttttt! Om ni ville veta. PUSS

SÖNDAG



Neeeeeeeej, sista dagen på helgen, vill inteeeeee. Och dessutom: Söndag för mig = plugga  + städa = fuck off?! Låt mig slippa?! Näääääää.
Ajaaaa, måste ju börja någon gång så jag får väl helt enkelt börja nu. Vet inte om jag hinner lägga upp Egypten bilderna idag ändå... om inte lovar jag att de kommer i veckan! Puss

Lyfter på arslet och lämnar Gossip Girl för idag.


Nu bär det av mot några vänner till familjen där jag äter och sen mot Zachi!
Ha en super mysig lördagskväll!


EGYPTENBILDERNA


SVAR: Självklart ska jag lägga upp bilderna från Egypten! :) Ni får dem antagligen någon gång uner helgen så håll utkik!


Eh, eh, nothing else I can say



Cha cha liksommm. Lördag, mmmm, lördag. Har lite olika planer på vad jag ska göra idag, vet inte riktigt än vilka av dem jag ska välja... är helt gal1 trött så jag kan nästan lova att det kommer att sluta med att jag ligger hela dagen och spammar (DET HETER INTE GEEKAR) Gossip Girl, mmmmumsigt. Men vi får ju se! Ajaaaa, nu ska jag ta mig ner till köket och äta lite brunch! Puss


Dag 06

- Ett drömförhållande.

Mitt drömförhållande... Mitt drömförhållande är inte det som många drömmer om. Jag vill inte att han ska vara "snäll, omtänksam, alltid tänka på mig"-grejen. Jag vill inte att han ska vara överbeskyddande eller supergullig. Vi ska inte sitta hemma och kolla på film och gosa och hålla på varenda kväll. Nej. Det skulle aldrig funka.

Han ska helt enkelt vara Chuck Bass. Haha! Nej men jag är typ dökär i honom hehehe... Jag fattade aldrig riktigt varför jag föredrog den dryga, playboy-killen framför supergulliga, drömkillen Nate Archibald. Jag tror jag börjar fatta nu.
Jag klarar inte av när det inte händer något, jag vill ha äventyr! Min pojkvän ska plötsligt ta mig till någon random plats bara för att göra random saker, göra något lite förbjudet, ta mig på äventyr. Varje dag ska inte bli den andra lik i vårat förhållande.
Chuck är så otroligt charmig, det är så jag vill ha det.
Jag är hemskt ledsen över att behöva erkänna för mig själv att jag inte vill att han ska vara värsta mjukisen som gråter till filmer eller över andra saker (om det har hänt något fruktansvärt finns det undantag) eller om vi båda är rädda för att vi sitter i en svår situation så ska han inte vara den som är skiträdd utan vara den som säger till mig att allt kommer att lösa sig att inget farligt kommer att hända och åtminstomde låtsas vara väldigt lugn. Jag vill att han ska vara hård på utsidan och ha en lite svåråtkommlig mjuk insida. Ändå ska jag alltid få veta att han älskar mig mest av allt i världen. OCH ändå så ska han ha ett eget liv med egna kompisar, intressen han brinner för, m.m.

På sista tiden har jag lärt mig att jag aldrig kommer att vilja ha det så. Jag har insett sjukt mycket om mig själv på sista tiden. Det har hänt så mycket (som jag tyvärr inte tänker berätta om nu) som har fått mig att inse vad jag egentligen tycker, tänker och vill ha (haha... det är svårt att förklara). 

Har jag glömt något nu? Det har jag säkert men jag orkar inte tänka ut mer...
Herregud, jag har höga krav.


NI KAN INTE ALLS HOPPA ÖVER DET FÖRRA INLÄGGET!!!!

Så det så bara för att jag är cool. Ha.

/Maja - den coola


Majas sista fråga (ni kan hoppa över att läsa det här inlägget för ni kommer ändå inte att fatta nånting för det är maja som tvingar mig till det här)

Fråga 8) Räcker det? Svar: NEJ.

8.00 - 17.38

Hej!
Lina pratar i telefon bredvid mej. Nej, hon är i telefonen som är bredvid mej. Som Olivia pratar i. Det är jag som är Sara, ni känner mej...kanske... om ni har läst i Linas gästblogg! Eller ja. Eftersom det här är en blogg om Lina kan jag kanske inte skriva vad jag gjort hela dan, precis. Och det tänkte jag inte göra heller.... Men jag kan skriva vad Lina gjort hela dagen! Eftersom hon är så dålig på att uppdatera agerar jag berocca tablett i det hela. Hoppas det uppskattas. Hoppas hon uppskattar det. Hon vet ingenting... hon vet aldrig vad jag gör.... :)

Aja men i alla fall.
Mellan klockan 8:00 och 11:45 hade jag inte riktigt koll på henne. Vi hade olika lektioner, japp. Hon hade NO, slöjd och musik. Eller musik, slöjd och sedan NO. Eller slöjd NO och teknik, nej! Öööh. SLÖJD! ELLER slöjd musik NO. Aaah... ni fattar. Jag var i alla fall på musik NO och slöjd. Fast dethär var ju ingen blogg om mej.....

SEN förstår ni, skulle vi äta. Då var hon borta. Eller inte borta... för hon hade ju inte varit... imorse... (?) Det jag menar är att hon var ju inte borta eftersom jag inte hade sett henne alls. Man kan ju inte försvinna om man aldrig dykit upp? Jaja. MEN! jag såg henne på lunchen. När hon var på väg ut, dock. Men jag gav henne en bitchblick. Snäll då förstås. Sen hade vi engelska! Och då såg jag henne! Jättemycket. Hela tiden. Sedan hade vi matte. Då såg jag henne hela tiden lika mycket. Fast det var ju inte intressant....

Hon är påväg hit nu. Vi ska laga mat. MMMMM, indisk mat. CHICKEN TIKKA MASALA och massor med räkor. Jag tror vi köpte fel räkor..... Hon var hemma och sov innan. Nu är klockan 17:48 Till vänster sitter Maja, till höger Olivia.

Puss och Godnatt, innan Lina kommer. <3

MAJAHÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRR! och olli (med stort o) /MMmMmMmmMMMMMMmmmmMMMMMmmMmmMmmMmMmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaja

trööött


Nu sticker jag till mitt piano, kommer hem, Sarisen och Livisen kommer hit och vi gör klart hemkunskapkompendiumet! Skulle helst bara lägga mig ner och sova...

SVAR

1. Anser du att du själv är snygg? Absoluuuut! Ingen tvekan liksommm!

2. föredrar du vitt eller rött? Hm... Beror lite på vad man har färgen på. På kläder: Vitt men annars gillar jag rött väldigt mycket också!

3. ärru man eller mus? MAN.

4. Rumpa eller bröst (på killar då asså)? Hm. Roooommppaahh. Lätt. Nä. Bröst (bröstmuskler hoppas jag verkligen att du menar då för inte manbooobs, tack). Fan vad svårt. Jag vet inte. Båda.

5. är du attraherad av tjejer? Nej tyvärr. Skulle gärna vara bisexuell om jag fick välja själv! Men jag har inte lyckats så bra...

6. finns det svartvit lök? Tror jag inte...

7. Anser du dig själv som snäll? Ha! Jag försöker så gott jag kan, mer vet väl inte jag.

8. Hur många barn vill du ha? 2 tror jag.

9. Vad ska de heta? Ask och Embla.

10. Vilka är dina fobier? Klaustrofobi, sprutskräck.

11. Har du röntgat något på kroppen? Tummen

12.  Gråter du när du hackar lök? Ja

13. Favourit leksak? När jag var mindre? Jag totalälskade bratz, hade hur många som helst!

14. Tycker du att Jordens hav borde bli rosa? Lääääääätt. Fast jag tycker i och för sig att havet är väldigt vackert så som det är nu så mitt svar blir: Nej.

15. gillar du frukt? Mmmmm, frukt är bäst.

16. har du någonsisn haft ett manligt könsorgan? Nää... Skulle gärna prova över en dag!

17. gillar du mig (Tilda)? Självklart!

18. har du något för dig? Njaa... Äter grapefrukt, ska vandra iväg till mitt piano snart.

19. vad gör du? Som sagt... äter grapefrukt.

20. är du homosexuell? Nej

21. gillar du nattiss? Hur skulle jag inte kunna gilla Nattis? :)

22. har du en grönjuvel med pälsöron och bananansikte? edit:det har inte jag. Nej men skulle gärna vilja ha!

23. gillar du kottistrupperchoklad? ....... kottistrupperchoklad..............??????????

24. KAN INTE DU FÄRGA HÅRET HELT LJUSBLÅTT? Ganska bra idé faktiskt! Ska verkligen tänka över det!


RUBRIK VARE.

Haha... Jag visste att jag tog en risk när jag gjorde en frågestund eftersom att jag visste att ni skulle göra oseriösa frågor! Och jag hade rätt! Jag känner er helt enkelt! Och det är det jag älskar er fööör. Men, jag ska svara på dem i alla fall! Så de kommer väl upp imorgon förmodligen!
Nu har Sara och Olivia just gått hem och vi är nästan klara med kompendiet till hemkunskapen på hela 9 sidor! Lycka!

HEMMA

Nu är jag hemma igen dårå. Det suger. Fyfan. Berättar mer senare. Nu: Plugga som faaaan.

FRÅGESTUND ELLER VAD MAN NU KALLAR DET.


Frågestund vare ja! fråga nu allt ni vill medans jag är borta i varmare klimat! Jag svarar på frågorna om ca en vecka när jag kommer hem! Puss


21.26

Tjaaaa. Lite snabbt genomdrag för dagen! Var på pjäsen dungelboken i förmiddags med Tilda, Sofia och Zachiiiii, åkte sen till Sara där Maja också var och vi såg typ världens bästa film, "Parfume: The story of a murder". Fast slutet förstörde den lite... Men den var feeet bra ändå! Jaja, vidarevidare, nu är jag i alla fall hemma igen och ska packa klart det sista! Imorgon åker vi, tjohoooo! Lycka.



Längs med dessa gator ska jag gå de varma kvällarna. ♥

Hahahahahaah min mamma...

Mamma kom just in genom dörren och höll ett par öronproppar i ena handen och ett pennskrin med massa pennor i i andra handen.
*Håller upp öronpropparna* "De här kan ju vara bra att ha i Egypten, det brukar ju ibland vara sånt där dans-tjoho." *halvt drogad blick*
"Hahahahahaha dans-tjoho?!"
"Jaja, men du" *håller upp pennorna* "Dom här kan vara kul att ha med och dansa med också?"
Hahahahahahhaha asså....

Så blir min mamma när hon är riktigt trött....

EXAKT ETT ÅR.



Syrran röjer! På sitt eget lilla sätt... Ser ni resäskan? Då var jag också i full gång med packning till Egypten!
4 Januari 2010. Gud jag minns den kvällen som att det var igår!   

LITTLE HOUSE


Åååå detta är kärlek ♥

Dag 05

- Något som får mig att le.

Oj... Det är så otroligt mycket som får mig att le.
När jag träffar någon av mina vänner som jag inte träffat på länge p.g.a lov m.m, när jag hör en stört bra låt på radion, när jag sjunger med min gudmor, när jag dansar modernt på söndagarna, när jag har en riktigt bra fotodag och får massa underbara bilder, när jag tänker på vilken underbar klass jag går i, när jag ser min lillasyster ligga och sova med sin snuttefilt "nå" i handen, när Lising plötsligt kommer förbi och vi går (kvälls oftast) promenader och pratar om allt, när jag sitter i något av mina äppelträd på våren och bara njuter, när jag vet att jag har något att se fram emot, när jag tänker på sommaren (fast då gråter jag snarare), när jag känner att jag är lycklig och att allt i mitt liv bara är perfekt - att jag har allt jag behöver, när jag höjer volymen på mina högtalare till max och sätter på en spotifylista med bara underbar musik och bara står och blundar  och känner mig fri, när jag har haft en helt galet kul kväll med mina vänner, när jag och Sara sitter vid ett piano och exprementerar med stämmor, när jag vaknar på julaftons morgon/min födelsedag, när jag har köpt perfekta julklappen/födelsedags presenten till min mamma och när hon öppnat paketet och jag ser hur ögonen bara glittrar av lycka och förvåning över att jag "faktiskt köpte det". Då ler jag. Och det var inte ens början på allt som får mig att le kan jag tala om. 





PACKAAAAAA


Right nooow. Varför känns det som att de här bilderna påminner om typ... Jungfru Maria? Jag vet inte...

Har vart i Hellasgården och åkt långskidor (långfärdsskidor då) med mammi. Var skit länge sedan jag åkte sist så jag var helt död när jag kom hem haha!

Packa vare nu ja. Jahapp. Nääää det var tråkigt att packa. Jag packar dessutom alltid dubbelt så mycket som jag egentligen behöver så det kommer antagligen att ta dubbelt så lång tid att packa också.... 
Mamma skulle göra en kladdkaka för att hon tyckte synd om mig igår men så glömde hon att köpa smör. Kul. Jaja tanken var i alla fall väldigt söt! 

LISING HÄÄÄÄR.


Iväg


Dagens outfit som man inte ser särskilt mycket av:
Knästrumpor - Indiska
Strumpbyxor - HM?
Kjol - BikBok
Linne - Ginatricot
Kofta - BikBok


Nu bär det av mot långsjön där jag ska möta Lising och ta en promenix! Hörs sen! Puss 

ALDRIG MER


Fett risig tjej utan smink och allt.

Aldrig mer ska jag baka en kladdkaka i hela mitt liv! Jo kanske, men det kommer att dröja! En gång förut har jag bakat kladdkaka och jag brände den. Och den blev stenhård. Idag tänkte jag ge det ett till försök men när jag satte in den i ungen kände jag på mig att något var fel. Självklart hade jag glömt att lägga i äggen!.... Så nu blev den stenstenhård. Ååååå. Men vafan, jag äter blåbär istället!

Både idag och igår har jag inte gjort någonting. Asnajs. Jag behövde vila upp mig lite. Imorgon blir det packa och Lising ett tag! I övermorgon blir det Tilda och Sofia på stadsteatern och Sahara på eftermiddagen! Mycket najs.
Aa men det var allt för mig. Bloggar antiagligen inte mer ikväll, så vi höres i imorgon! Puss

Dreamgirls


2010 - 2011

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Oj. Väldigt mycket!
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag kommer faktiskt inte ihåg några av mina nyårslöften... Fett sämst man kan vara då.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej inte vad jag kan komma på nu i alla fall.
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Egypten
6. Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Alla underbara minnen med mina vänner.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Hm. Jag antar att jag har några. Men de orkar jag inte tänka ut nu...
8. Vad var din största framgång 2009? Jag har utvecklats mycket på ett år på många saker vilket jag är väldigt glad för.
9. Största misstaget? Inga jag kan berätta här men många var de tyvärr....
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk, ja. Skadat mig, njaaa, det beror på om det räknas att jag har fått knä + höft + fot problem?...
11. Bästa köpet? Nikon D3000 (egentligen julklapp från 2009 men ändååååå) 
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder typ...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Mycket! Mina vänner och min familj gör mig alltid glad!
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2010?
Light my candle Maja
Brown Eyes + Speetchless Sara
Skaka Rumpa Tilda
Sexy Bitch Sportscamp
Mördar-Anders MajaSofia
Hawaiian Punch Lising
Fler finns men då skulle den här listan aldrig ta slut!
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Varit mer spontan, tänkt lite mer innan jag gjort saker som jag lär ångra, verkligen levt livet.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Vart depp och trött hela tiden. 
18. Hur tillbringade du julen? Familj och släkt
19. Blev du kär i år? Jag säger inte gärna att så fort jag gillar någon så är jag kär. Jag har svårt att verkligen bli kär. Men, ja, jag tror att jag blev kär, i alla fall väldigt nära kär.
20. Favoritprogram på TV? Desperate Housewives och Gossip Girl. ♥
21. Träffade du nya människor? Massor!
22. Största musikaliska upptäckten? Min kusin har typ världens bästa musiksmak! Hon har gjort en playlist till mig på 9 timmars grym musik! Härdan efter låter jag henne bestämma vad jag ska lyssna på!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Teleobjektiv, kläder, mer?
25. Något du önskade dig men inte fick? I julklapp macbook pro, onepiece :((((
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Ja ni kan ju klicka här!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Finns det säkert
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Ganska tråkig faktiskt. Är lite besviken på mig själv faktiskt. Ska ändra på det till 2011!
29. Vad fick dig att må bra? Vänner, vad gör jag utan er?
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Taylor Lautner, Ed Westwick, muuuuuumma 

Dag 04

- En viktig person.

Hoppsan hejsan, jag glömde bort den här dag grejen där ett tag! Men nu är jag tillbaka igen!

Shit vad svårt. Det finns så himla många viktiga personer i mitt liv! Det här var nästan taskigt... nu vet jag inte vem jag ska välja...
Men somsagt, det är så sjukt många personer som är viktiga för mig (och ni vet vilka ni är säkert!) så nu väljer jag en person men (!) ni andra betyder lika mycket för mig fortfarande! Jaaajaja ni fattar grejen.

Maja Lindmark ♥

MajaMajaMajaMaja. Vi kom närmare varandra och blev jätte bra kompisar först i sexan men ändå så har det varit du som alltid har hjälpt mig när jag mått skit, alltid stått vid min sida och stöttat mig i alla lägen. Det går inte att säga annat än "jag tror aldrig att jag skulle ha överlevt utan dig". På riktigt. I sexan när jag hade min depresion över ***** ****** och jag bara var nere hela tiden, skrattade och pratade nästan aldrig och när jag väl pratade så var det om Det. Jag vet ju att alla ville hjälpa mig och trösta men jag märkte ju att de tröttnade. När jag började prata om det så såg jag ju deras blickar. Och jag förstår dem verkligen! Jag var skit jobbig! Jag visste att jag skulle få klara det här själv för jag ville inte dra ner mina fina vänner i min depresion. Men sen kom du. Och du lyssnade. I flera timmar kunde du lyssna. Du hjälpte mig. Du gav mig tips om vad jag skulle göra. Du tröstade mig. Du förstod. Du försökte verkligen att förstå. Och du tröttnade aldrig kändes det som. Det var så jävla skönt att du alltid fanns. Och än idag så har jag det kvar i kroppen att "Maja, jag kan alltid prata med henne, hon finns alltid där, hon hanterar det så himla bra". Och jag kan alltid ringa dig vad det än är som har hänt.
Men jag vill verkligen att du ska veta att du alltidalltidalltid kan prata med mig för jag kommer alltid vilja lyssna.
Du är en underbar vän på alla sätt och jag älskar dig verkligen. ♥


Öland 2009. ♥

Bara massa kineser









Gulligare barn får man ju leta efter!

Drömmer mig bort....


4 dagar kvar. Jag står inte uuuut. Vill vara där nunununu!


Gott nytt år! ♥

Nu ska ni få några bilder värda att minnas från varje månad år 2010.

Januari

Februari




Mars






April










Maj


Juni










Från halva året! Resten av året kommer imorgon! Puss och Godnatt


Egypten om 6 dagar ♥


Förra året, Sharm el Sheik ♥

Åååååååå blir ni inte lite avundsjuka? Om 6 dagar är jag i Egypten ♥


RSS 2.0